MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA

En ny generation pasta

10 SKÄL

ARFÖR VÅR PASTA ÄR ETT SUNDARE ALTERNATIV!

Glutenfri, icke-GMO, delikat, unik och exklusiv pasta med en silkeslen struktur och lite söt smak. Vår pasta är den enda i världen med den mest procentuella andelen Macadamianötmjöl (40% Macadamianötmjöl) som gör det möjligt att vara mer näringsrik och känna den verkliga smaken av Macadamianöt. Den är full av energi Näringsbomb för din kropp. En daglig produkt som ger energi, hälsa och mättnad hela dagen. 100% ekologiskt: Frystorkade tillsatser (blåbär, spenat, rödbetor) används, vilket bevarar näringsämnen, mineraler och vatten olösliga vitaminer som de innehåller. Pasta innehåller inga färgämnen, pastafärgerna erhålls endast tack vare dess naturliga ingredienser. Vi erbjuder två typer av pasta, med och utan ägg. ÄGGFRI pasta är lämplig för VEGANER & VEGETARIANER.

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA

med ÄGG eller UTAN ÄGG
HELT NATURLIG

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA

med ÄGG eller UTAN ÄGG
med SPENAT

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA

>med ÄGG eller UTAN ÄGG
med RÖDBETOR

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA

>med ÄGG eller UTAN ÄGG
med BLÅBÄR

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA (helt naturlig)

Glutenfria Macadamianötmjölpasta är den perfekta neutrala pastan med din favoritsås på toppen. En delikat pasta med en silkeslen struktur och lite söt smak. Macadamianötter är rika på näringsämnen och fördelaktiga växtingredienser. De är också kopplade till flera fördelar, inklusive förbättrad matsmältning, hjärthälsa, kontroll av vikt och blodsockernivå. Macadamianötter är kaloririka nötter som är rika på hälsosamma fetter, vitaminer, mineraler och fiber. Pastan kan vara antingen med eller utan ägg. Ägg är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att underhålla och reparera kroppsvävnader, inklusive muskler. Ägg innehåller vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att hjärnan och nervsystemet ska fungera effektivt.

Den har en behaglig gul nyans.

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA (med spenat)

Glutenfria Macadamianötmjölpasta är den perfekta neutrala pastan med din favoritsås på toppen. En delikat pasta med en silkeslen struktur och lite söt smak. Spenat ger pasta extra smak och exklusivitet. Spenat är rik på näringsämnen med lågt kaloriinnehåll. Spenat är viktigt för hud-, hår- och benhälsan. Det ger också protein, järn, vitaminer och mineraler. Pastan kan vara antingen med eller utan ägg. Ägg är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att underhålla och reparera kroppsvävnader, inklusive muskler. Ägg innehåller vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att hjärnan och nervsystemet ska fungera effektivt.

Den har en trevlig grön nyans.

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA (med rödbetor)

Glutenfria Macadamianötmjölpasta är den perfekta neutrala pastan med din favoritsås på toppen. En delikat pasta med en silkeslen struktur och lite söt smak. Rödbetor ger pasta extra smak och exklusivitet. Rödbetor ger ett brett spektrum av möjliga hälsofördelar, såsom blodtryckssänkning, matsmältningsförbättring och minskad risk för diabetes. Pastan kan vara antingen med eller utan ägg. Ägg är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att underhålla och reparera kroppsvävnader, inklusive muskler. Ägg innehåller vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att hjärnan och nervsystemet ska fungera effektivt.

Den har en rik vinröd nyans.

MACADAMIANÖTMJÖLSPASTA (med blåbär)

Glutenfria Macadamianötmjölpasta är den perfekta neutrala pastan med din favoritsås på toppen. En delikat pasta med en silkeslen struktur och lite söt smak. Blåbär ger pasta extra smak och exklusivitet. Blåbär är ett av de mest vitaminrika bären. De skyddar kroppen från fria radikaler, vilka är instabila molekyler som skadar cellstrukturen och orsakar åldrande, cancer och andra sjukdomar. Blåbär tros ha de högsta nivåerna av antioxidanter av ALLA de vanligaste frukterna och grönsakerna. Pastan kan vara antingen med eller utan ägg. Ägg är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att underhålla och reparera kroppsvävnader, inklusive muskler. Ägg innehåller vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att hjärnan och nervsystemet ska fungera effektivt.

Den har en trevlig lila nyans.