RÅSKALADE MACADAMIANÖTTER

Macadamianötter är kungen av nötter!/span>

Mild smakande, kosher, rå, osaltad, vegansk Macadamianötter av högsta kvalitet. De är extremt låga i kolesterol och natrium, samt en utmärkt källa till tiamin (vitamin B1), mangan och rik på mineraler, protein. De är ett bra mellanmål för alla som vill vara mätta länge och förse kroppen med nödvändiga ämnen. De är de mest värdefulla och näringsrika nötterna i världen! Genom fördelaktiga egenskaper – det finns ingen motsvarighet till dem!

RÅSKALADE MACADAMIANÖTTER (hela kärnor)

Denna typ av nötter innehåller minst 90% hela kärnor och 5–10% halvor.

Macadamianötter är en utmärkt källa till mineraler som kalcium, järn, magnesium, mangan, zink och selen. Macadamianötsbitar är bra att använda i bakning, chokladiga efterrätter och till och med fungerar som en bra smakförstärkare till ditt kaffe. Läcker och krämigare än någon annan nöt, den här produkten ger en boost av viktiga näringsämnen och en stor portion “bra” fetter. Perfekt till gourmetsnacks, bagare och konditorier.

RÅSKALADE MACADAMIANNÖTTER (kärnhalvor)

Denna typ o nötter innehåller ca. 70% stora kärnhalvor och ca. 25% små hela kärnor.

Macadamianötter är en utmärkt källa till mineraler som kalcium, järn, magnesium, mangan, zink och selen. Macadamianötsbitar är bra att använda i bakning, chokladiga efterrätter och till och med fungerar som en bra smakförstärkare till ditt kaffe. Läcker och krämigare än någon annan nöt, den här produkten ger en boost av viktiga näringsämnen och en stor portion “bra” fetter.

Perfekt för gourmetsnacks, bagare och konditorier.