ROSTADE MACADAMIANÖTTER

Känn den kungliga smaken!

Till allas smak och till allas hem! Rostade Macadamianötter förbättrar välbefinnandet, hälsan och skyddar mot sjukdomar! De är perfekta för alla dagliga rutiner eller tillfällen. Vi använder endast högkvalitativa macadamianötter från den senaste skörden. De innehåller inte animaliska produkter eller biprodukter. Torrostningsteknik används. Detta innebär att ingen ytterligare olja används under rostningen. Dessutom reducerar rostning vid låga temperaturer under kort tid oxidationen av omättade fetter och bevarar de hälsofrämjande fetterna, mineralerna och vitaminerna som finns i Macadamianötter. Ingen akrylamid bildas också.

ROSTADE MACADAMIANÖTTER (naturlig osaltad)

Dessa är osaltade rostade macadamianötter med exceptionell crisp och mild smak, som vi rostar till perfektion! Bara några macadamianötter om dagen och dessa tar hand om att förse din kropp med alla nödvändiga ämnen. De är oändligt näringsrika och hälsosamma, lämpliga för mellanmål när du reser, arbetar eller på väg. Ett mycket hälsosammare mellanmålsval!

ROSTADE MACADAMIANÖTTER (saltade)

Dessa är saltade och rostade macadamianötter med Himalayasalt. Näringsrik, oändligt hälsosam och rik på fördelaktiga ämnen macadamianötter: mineraler, vitaminer och protein. Himalayasalt som används är inte bara rikt på natrium utan också på andra mineraler som magnesium, järn och kalcium. Gynnsamt för alla! Ha alltid macadamianötter med dig, välj ett hälsosammare mellanmål!

ROSTADE MACADAMIA NÖTTER (kryddiga)

För dem som vill ha något kryddigt – en ny upptäckt av smaker! Rostade macadamianötter med kryddig chilikrydda, för älskare av stark smak – hög nötkraft. De är rika på mineraler och vitaminer. Regelbunden konsumtion av bara några få av dem per dag sänker blodkolesterolnivån avsevärt och skyddar mot hjärtsjukdomar! De är utsökta, näringsrika och viktigast av allt – hälsosamma! Välj ett hälsosammare kvällssnack.

ROSTADE MACADAMIA NÖTTER (snowflake karameliserad)

Rostade macadamianötter med mild karamellsmak! För dem som vill ha något sött och samtidigt inte känna sig skyldiga! Karamelliserad i socker (låg temperatur). De innehåller inga konserveringsmedel och GMO. Karamelliserade macadamianötter är perfekta för en kvällsfilm eller roliga samtalsstunder. Unna dig ett exklusivt, mycket hälsosammare mellanmål som får dig att inte bara le utan också må bra!